top of page

Voks behandlinger.

 

Husk at dine hår ikke må være for korte eller for lange, når du skal vokses. 

Jeg ser gerne at hårene er mellem 0,5 til 1 cm lange, da det giver det mest optimale resultat. Ansigtshår kan være en anelse kortere.

 

Hårene skal være mindst 5 mm. før de kan vokses, det vil svare til at man ikke barbere i 2-3 uger før behandlingen, afhængig af hvor hurtigt hårene gror.

 

Det er vigtigt at man ikke har creme, deo eller andet på, på det stykke hud, hvor der skal vokses når man møder op til behandlingen.

 

For at få det optimale ud af voksbehandlingen skal man ind i en fast rytme af 3-4 gange. Dvs. man skal vokses fast hver 3 måned mindst. Hårene og huden skal "vænne" sig til voksen og man vil derfor først få det optimale ud af behandlingen når hårene har vænnet sig til voksen.

 

Ved den første voksbehandlingen vil nogle af hårene knække på vej ud og smerten vil være højere første gang. Men man kan også risikere at slå ud i form af rødme og knopper, i værste tilfælde små bumser. Dette vil dog i løbet af et bar dage fortage sig.

 

Efter den første voksbehandling vil der ca. gå 3 uger før hårene begynder at gro ud igen og de første gange skal man vokses lidt oftere. Når hårene har vænnet sig til voksen vil man opleve at hårvæksten bliver langsommere og mindre. Hårene bliver finere/blødere og der vil gå længere og længere tid mellem hver behandling.

 

Der er en del ting man kan gøre efter en voksbehandling for at afstresse huden og for at undgå urenheder. Brug aldrig creme med parfume eller lignende, lige efter voksbehandlingen.

Men derimod smør eventuelt noget aloe vera gele/creme på som afkøler og beroliger huden. 

Et koldt bad er en god ide for at lukke porrene så der ikke kommer urenheder, men husk ikke brug sæbe.

Hvis man vil udngå urenheder er det også en god ide at exfoliere/peele huden et par dage efter voksbehandlingen og eventuelt gentage en gang om ugen. 

Det fjerner eventuelle tilstopninger af porrene. 

OBS: Det er ikke alle der kan tåle en voksbehandling. Hvis man har meget sart hud er det en god ide at på et lille stykke den første gang.​

bottom of page